De Technovaders integraal 2

5. De Sekte van de Technobisschoppen - 6. De Geheimen van het Techno-Vaticaan - 7. Het Perfecte Spel - 8. De Beloofde Melkweg

Tekenaar(s)
Zoran Janjetov
Fred Beltran
Scenarist(en)
Alejandro Jodorowsky
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Tweede en meteen ook laatste deel van de knallende sf-reeks die een spin-off is van De Incal, het grensverleggende sf-epos van Mœbius en Alejandro Jodorowsky. Van tekenaar Zoran Janjetov maakt Silvester al enkele jaren grote sier met de sf-reeks Centaurus en opvolger Europa. Fred Beltran werkte ook mee als tekenaar. De Technovaders verscheen voorheen bij Arboris. Deze eerste integrale bundelt de eerste vier delen van de achtdelige reeks. Enkel bij de luxe zit een 16 pagina's tellend schets- en artdossier, terwijl deze collectors edition is uitgevoerd met linnen rug, een andere covertekening en een door Janjetov gesigneerde ex libris. Oplage: 100 exemplaren.

"Dit zijn de lotgevallen van een jongen die graag Technovader wil worden om het melkwegstelsel te bevrijden van zijn technologische juk. Albino is een eerlijke, wat ­naïeve ­jongen die cybergames ­ontwerpt met het doel zijn medemensen aan het dromen te zetten. ­Geconfronteerd met de duistere kanten van de menselijke ziel, zal hij zijn idealen moeten opgeven om zich een weg te banen door de geheime krochten van de macht..."

Reeks
De Technovaders
Deel
ntegraal 2
Pagina's
196 (hardcover) • 212 (luxe)
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
sciencefiction
Extra
laatste deel
Prijs
hardcover met stofomslag
€ 39,95
luxe met linnen rug, andere cover, schets- en artdossier en gesigneerde ex libris (100 exemplaren)
€ 79,95