Terug naar overzicht

StripGlossy 21/22 dubbeldik Suske en Wiske-nummer

23 juli 2021 Vooruitblik

Op de cover van StripGlossy nummer 20 stond nog een tekening van de Nederlandse, betreurde misdaadverslaggever Peter R. De Vries die tevens gasthoofdredacteur was van het strip- en informatieblad dat viermaal per jaar verschijnt. Het volgende nummer verschijnt op 6 augustus en zal 196 pagina's tellen, een extra dik vakantienummer dus dat meteen nummer 21 én 22 is.

Het nummer staat vrijwel geheel in het teken van Suske en Wiske. Daarin zal je een exclusieve preview kunnen lezen van het tweede hommageverhaal van Gerben Valkema en Yann. Ook van het volgende avontuur van De Kronieken van Amoras, door Charel Cambré en Marc Legendre, staat een preview opgenomen. Verder zijn er diverse interviews met Suske en Wiske-auteurs, onder wie Paul Geerts die volgens StripGlossy zelden zo uitgebreid geïnterviewd is.

De gasthoofdredacteur deze keer is radiomaker Koen Maas, in Suske en Wiske-kringen bekend als presentator van De Perfecte Podcast over het reilen en zeilen omtrent de reeks Suske en Wiske.

StripGlossy wordt uitgegeven door Uitgeverij Personalia en is ook los te koop in of te bestellen via stripspeciaalzaken. Nummer 21/22 kost 14,95 euro.

Lees ook: Interview Gerben Valkema over zijn tweede Suske en Wiske-hommage De Vroemvroem-club

Terug naar overzicht