Saboteuses 3: Muis

Tekenaar(s)
Thomas Du Caju
Scenarist(en)
Jean-Claude van Rijckeghem
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Derde deel van de reeks die uit zes delen zal bestaan.

Dit album komt weer uit in diverse uitvoeringen:

  • De gewone hardcover, 48 pagina's, 21,95 euro.
  • Collectors edition met linnen rug, andere coverillustratie, schets- en artdossier van 8 pagina's, gesigneerde ex libris, 56 pagina's, 150 exemplaren, 59,95 euro.
  • Deluxe edition met linnen rug, andere coverillustratie, schets- en artdossier van 8 pagina's, gesigneerde ex libris, wandplaat 32 x 49 centimeter met ophangijzer, 56 pagina's, 25 exemplaren, 124,95 euro.
  • Deluxe edition met linnen rug, andere coverillustratie, schets- en artdossier van 8 pagina's, gesigneerde ex libris, IXXI-wandplaat 140 x 180 centimeter bestaande uit 63 platen in opbergdoos, 56 pagina's, 5 exemplaren, 399,95 euro.

"Londen, 1942. Hannah is een brave huismoeder die twee kinderen opvoedt in een stad die wordt geteisterd door bombardementen. Ze heeft een stoïcijns karakter maar weet niet goed meer wat ze daar eigenlijk zit te doen, wachtend op het einde van de oorlog, terwijl anderen zomaar verdwijnen of het land helpen te overleven. Uiteindelijk besluit ze zich te engageren, en aan te sluiten bij de S.O.E. Een paar maanden later in Normandië is Hannah Muis geworden en staat ze aan het hoofd van een verzetsnetwerk. De toestand wordt met de dag gespannener, door een mogelijke invasie is de Duitse bezetter meer dan ooit op zijn hoede en de opdrachten worden steeds gevaarlijker... Maar niets zal haar tegenhouden, want Muis is een... saboteuse!"

Reeks
Saboteuses
Deel
3
Pagina's
48 (hardcover) • 56 (luxes)
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
avontuur
drama
geschiedenis
Extra
deel 3 van zesdelige reeks
Prijs
hardcover
€ 21,95
collectors edition met linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, gesigneerde ex libris (150 exemplaren)
€ 59,95
deluxe edition met linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, gesigneerde ex libris en wandplaat (25 exemplaren)
€ 124,95
deluxe edition met linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, gesigneerde ex libris en IXXI-wandplaat (5 exemplaren)
€ 399,95