Saboteuses 2: Mol

Tekenaar(s)
Thomas Du Caju
Scenarist(en)
Jean-Claude van Rijckeghem
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Thomas Du Caju en Jean-Claude Van Rijckeghem werkten al eerder samen aan de tweeluiken Little England en De Muizen van Leningrad en de reeks Betty & Dodge. Ze spelen zich alle af tijdens de Tweede Wereldoorlog, wat ook voor Saboteuses het geval is.

De luxeversie van dit album heeft een andere cover, linnen rug, 8 pagina's extra schets- en artdossier en een door Du Caju gesigneerde ex libris op 150 exemplaren (49,95 euro).

De inhoud van het slot van het tweeluik: "Normandië, 1942... De saboteuses hebben hun post ingenomen op Frans grondgebied. Voor Paulette Kincaid, codenaam Needle, is het leven een avontuur, tussen een liefdesrelatie met een slagersjongen en missies om de geallieerden te informeren over de situatie in Frankrijk. Maar er zijn twijfels gerezen sinds de executie van een netwerkleider... Er zou een mol zijn in hun netwerk. Het nemen van risico's is maximaal om de missies te vervullen, en bepaalde banden met de bezetter wekken argwaan. In vijandig gebied hangt het verschil tussen leven en dood vaak aan een zijden draadje."

Reeks
Saboteuses
Deel
2
Pagina's
48 (hardcover) • 56 (luxe)
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
geschiedenis
Extra
slot van het tweeluik, deel 2 van zesdelige reeks
Prijs
hardcover
€ 19,95
luxe met andere cover, linnen rug, schets- en artdossier, gesigneerde ex libris (150 exemplaren)
€ 49,95
deluxe edition met andere cover, linnen rug, schetsdossier, gesigneerde ex libris, wandplaat + ophangijzer (25 exemplaren)
€ 99,95
etoile edition met andere cover, linnen rug, schetsdossier, gesigneerde ex libris, IXXI-wandplaat + opbergdoos (10 exemplaren)
€ 399,95