MaXiX 20

Tekenaar(s)
diverse auteurs - MaXiX
Scenarist(en)
diverse auteurs - MaXiX
Uitgeverij
MaXiX
Verschijningsdatum

"Hou je vast voor een nieuw kort verhaal uit Luthon-Höge. Deze keer krijgt hoofdinspecteur Reimst Cloissé niet te maken met een mysterieuze moord, maar met een zorgvuldig geplande overval. Michiel Offerman blinkt weer uit in zijn zwierige tekenstijl en scenarist Willem Ritstier weet als geen ander onvergetelijke personages neer te zetten.

En wat dacht je van het vervolg van Poh & Slim, Droomdetectives? Zij zijn gevangen in een droomwereld en zoeken wanhopig naar een uitgang. 

Speciaal voor Halloween nemen Jo Van Lierop en Jarne Van Vooren ons mee naar een begraafplaats. Daar dwalen zielen rond tussen de grafstenen. Geen horror of thriller maar een mooie reflectie over eenzaamheid en vriendschap...

De Piraten van Kamilo Beach, de sciencefictionstrip van Jimmy Hostens en Kristof Berte gaat verder. Black Grace trekt op onderzoek uit en ziet met eigen ogen wat de smartbot. kan  uitrichten. Een bot die de energiecrisis van de aarde kan oplossen? Zoiets kan het machtige Viridian niet laten gebeuren...

Jeff Rylander en Hilda Sommelbi trekken op onderzoek uit. Ze sporen voodoopriester Rantuu op. Wie heeft hem opdracht gegeven om een vloek uit te spreken over het resort?

Jules en zijn vrienden zitten opgesloten in een grot. Hun eten is bijna op, maar al spoedig blijkt dat dit misschien nog het minste van hun zorgen is.

Mis ook het vervolg van Sting niet!"

Reeks
MaXiX
Deel
20
Pagina's
68
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 7,00