MaXiX 18

Tekenaar(s)
diverse auteurs - MaXiX
Scenarist(en)
diverse auteurs - MaXiX
Uitgeverij
MaXiX
Verschijningsdatum

"De Piraten van Kamilo Beach is een gloednieuwe sciencefictionstrip van Jimmy Hostens en Kristof Berte. De volgende maanden kan je genieten op het puntje van je stoel van de avonturen van Black Grace en haar metgezellen. Ze jagen op reusachtige nematoden die zich voeden met het afval in onze vervuilde oceanen. Deze kolossen leveren immers energie en dat is schaars in deze wereld, die onder de knoet van een wereldwijd energieconglomeraat leeft. Dit is de achtergrond van een avontuur vol actie en spanning.

En Emile Bravo keert terug met een nieuw avontuur van Jules. Dit keer trekt hij niet naar de sterren maar ondergronds. Samen met Janet gaat hij aan spelelogie doen. Maar ook zijn pestkop van een 'grote kleine broer' moet mee. En dat is vragen om problemen...

Verder lees je onze vervolgverhalen:

  • Hell School: Het verhaal nadert zijn ontknoping. Bastiaan ontdekt dat Henry Mennert de spin in het web is. Maar hoe valt het te rijmen dat een man die zoveel goed werk doet in de derde wereld iets te maken heeft met de moorden op het Instituut voor Uitmuntendheid?
  • De Kraaien: Colin en Celine ontcijferen de geheime tekens op de begraafplaats. Leiden die naar een schat? Deze maand het voorlopig laatste deel van deze topreeks.
  • Verder is De Grote Dromenjager weer present. En mis zeker onze vele korte en grappige strips niet van stripmakers van bij ons!
Reeks
MaXiX
Deel
18
Pagina's
68
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 7,00