MaXiX 19

Tekenaar(s)
diverse auteurs - MaXiX
Scenarist(en)
diverse auteurs - MaXiX
Uitgeverij
MaXiX
Verschijningsdatum

"Met Jeff Rylander, de topstrip van Eric Heuvel en Willem Ritstier, houden we de zomer nog wat langer vast. Want met het nieuwe vervolgverhaal Noodweer vertrekken we weer voor een spannend avontuur naar Curaçao. Donkere wolken pakken zich samen boven Manora Resort. Een voodoopriester spreekt een vloek uit over het resort waar Jeff Rylander woont, terwijl een orkaan het eiland nadert. En tot overmaat van ramp duikt de ex van Jeff op.

We brengen weer een bezoekje aan de platenzaak Off the Record. Nina gaat helpen in de zaak en leert intussen iets bij over Billie Eilish. Niet te missen, deze muziekstrip van Ben Westervoorde en Jan-Willem de Vries.

En verder:

  • Sting, het superheldenteam van Mark van Herpen, zet het onderzoek naar de Evil Academy verder. Deze en volgende maand een spannende episode met de titel Instabiel.
  • De Piraten van Kamilo Beach is de nieuwe sciencefictionstrip van Jimmy Hostens en Kristof Berte. Black Grace en haar bemanning zijn terug in Kamilo Beach. Maar van hun rijke buit schiet weinig over eens de bazen van dat piratennest er hun klauwen hebben ingezet.
  • Jules en zijn vrienden trekken ondergronds. Maar ook Romeo, zijn pestkop van een 'grote kleine broer' gaat mee. En dat is vragen om problemen...
Reeks
MaXiX
Deel
19
Pagina's
64
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 7,00