Terug naar overzicht

MaXiX 14

Tekenaar(s)
diverse auteurs - MaXiX
Scenarist(en)
diverse auteurs - MaXiX
Uitgeverij
MaXiX
Verschijningsdatum

"De Kraaien is een nieuwe vervolgstrip. Colin en Celine zitten slecht in hun vel. Hun ouders zijn overwerkt en reageren hun werkstress af op de kinderen. En op school worden Colin en Celine gepest. Omdat hun ouders een uitvaartcentrum runnen, worden ze op school uitgemaakt voor lijkbidders, doodgravers, voor kraaien... Een topstrip van Léa Mazé.

Slim & Poh, Droomdetectives is een nieuwe strip getekend door Ralf van der Hoeven. Het scenario is van Ger Apeldoorn en Willem Ritstier. In deze strip nemen ze ons mee naar de hoofdstad van de flower power, San Francisco, eind jaren 1960. Privédetecitive Slim Pickins en zijn bijdehante assistente Poh worden meegezogen in een fantastisch mysterie...

Leo de Winter brengt met Davyx een sciencefictionverhaal van de bovenste plank. Ook in de toekomst zijn jongeren bezig om zoveel mogelijk volgers te verzamelen. Davyx wil dat doen met behulp van zijn roboxer Brobot.

Hilary King van Wim Swerts en Ger Apeldoorn is weer van de partij. Hilary moet kiezen tussen een romantische date en een moord in het postkantoor oplossen. Je kan vast al raden welk van de twee hij kiest. Maar kan je net als Hilary King raden wie de moordenaar is?"

Reeks
MaXiX
Deel
14
Pagina's
68
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 7,00
Terug naar overzicht