Het Keizerrijk Trigië integraal 6

De Gestolen Formule - De Vloek van de Mummie - De Voorspelling van Narri - De Microscopische Wereld - Het Geheim van de Abandon-burcht - De Planeet der Ballingen - Het Complot - Het mysterie van de Tarron-maan

Tekenaar(s)
Don Lawrence
Scenarist(en)
Mike Butterworth
Uitgeverij
Uitgeverij L
Verschijningsdatum

Zesde en tevens voorlaatste integrale, zoals steeds ingeleid door een voortreffelijk samengesteld dossier. Van de integrale van 192 pagina's verschijnt ook deze keer weer een luxeversie met een stofomslag met een illustratie van Romano Molenaar en met een door hem gesigneerde, op 200 exemplaren genummerde ex libris erbij.

"In het zesde deel van de complete heruitgave van De Opkomst en Ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen keizer Trigo en zijn familie te maken met een moordende mummie, een schurk met bovennatuurlijke gaven, een toekomstvoorspellende mangoorhoeder, monsters uit een microscopische wereld, een burcht vol geheimen, een machine voor lookalikes, een planeet vol gevangenen, een terroristische aanslag en een aanval van een buitenaardse verstekeling.

De Opkomst en Ondergang van het Keizerrijk Trigië is een avontuurlijke sciencefictionreeks van Michael Butterworth en Don Lawrence, die tussen 1968 en 1977 werd voorgepubliceerd in de bladen Sjors en Eppo. In de jaren daarna verschenen er diverse albums waarin de verhalen al dan niet in hun oorspronkelijke volgorde werden herdrukt. Dit is het zesde deel van een nieuwe zevendelige integrale uitgave. Alle pagina’s werden gereproduceerd vanaf de originele strippagina’s, drukfilms en publicaties uit de jaren 1960-1970.

Dit album bevat, naast een uitgebreid making-of-dossier, de verhalen De Gestolen Formule, De Vloek van de Mummie, De Voorspelling van Narri, De Microscopische Wereld, Het Geheim van de Abandon-burcht, De pPaneet der Ballingen, Het Complot en Het Mysterie van de Tarron-maan. Daarnaast is er een geïllustreerd lexicon van de diersoorten van Elekton."

Reeks
Het Keizerrijk Trigië
Deel
integraal 6
Pagina's
192
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
sciencefiction
Extra
complete verhalen met dossier, deel 6 van zevendelige reeks
Prijs
hardcover
€ 34,95
luxe met stofomslag van Romano Molenaar en ex libris (200 exemplaren)
€ 89,95