Het Keizerrijk Trigië integraal 3

De Zonen van de Keizer - De Fatale Wijn - De Verboden Stad - De Onzichtbare Veroordeelde - De Formule van Perik

Tekenaar(s)
Don Lawrence
Scenarist(en)
Mike Butterworth
Uitgeverij
Uitgeverij L
Verschijningsdatum

Deel 3 van de integrale reeks met opnieuw een uitgebreid en rijkelijk geïllustreerd achtergronddossier. Voor de luxe-editie tekende Romano Molenaar, die de sf-reeks Storm van Don Lawrence overnam na diens overlijden, een illustratie die als winkelomslag wordt gebruikt en als gesigneerde ex libris.

"Trigo is al geruime tijd keizer van het Trigische rijk als er drie nazaten worden geboren, waardoor hij voor een onmenselijk groot dilemma komt te staan. Dit is slechts een van de vele problemen waar de moedige keizer, samen met de geleerde Perik en de jonge piloten Janno, Roffa en Keren weerstand aan moet bieden. Want of het nu krankzinnige geleerden zijn, giftige meteorieten of een telepatische ruimtereiziger, iedere keer moeten ze tot het uiterste gaan om het voortbestaan van het rijk en soms zelfs de hele planeet te garanderen.

In dit album zijn, naast een uitgebreid dossier over het ontstaan van de reeks, ook de verhalen De Zonen van de Keizer, De Fatale Wijn, De Verboden Stad, De Onzichtbare Veroordeelde en De Formule van Perik opgenomen. Deze uitgave werd gereproduceerd vanaf de originele schilderijen, drukfilms en publicaties uit de jaren 1960-1970."

Reeks
Het Keizerrijk Trigië
Deel
integraal 3
Pagina's
184
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
sciencefiction
Extra
complete verhalen met dossier
Prijs
softcover
€ 32,95
luxe met stofomslag en door Romano Molenaar gesigneerde ex libris
€ 89,95