De Slang en de Speer 3: Vijf-Bloemen

Tekenaar(s)
Hub
Scenarist(en)
Hub
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Terwijl deel 1 nog 184 pagina's telde en deel 2 112 pagina's zal ook de rest van Hubs vijfdelige, Azteekse detectiverereeks De Slang en de Speer 112 pagina's tellen.

Oorspronkelijk zou de reeks een trilogie worden, maar bij het maken van het storyboard voor hoofdstuk 2 ging Hubs Franse uitgever Thierry Joor van Delcourt ermee akkoord om het vervolg van de reeks op te splitsen in vier delen na het al gepubliceerde deel 1 in plaats van twee resterende delen. Hub kan hierdoor in totaal een honderdtal pagina's aan zijn verhaal toevoegen om het adequater en vloeiender te vertellen. 

Over deel 3, met de titel Vijf-Bloemen: De adviseur van de keizer vertelt op zijn sterfbed aan zijn zoon dat hij zich moet voorbereiden om dit ereambt te aanvaarden. Maar deze zware taak moet plaats maken voor andere zaken. Want de zoon zoekt zijn verdwenen dochter, Vijf-Bloemen, en bovendien zijn er meer dan veertig mummies in alle hoeken van het Keizerrijk gevonden. De moordenaar van jonge meisjes loopt nog steeds vrij rond..."

Van dit album verschijnen verschillende edities die we hieronder voor je opsommen:

  • hardcover met stofomslag, 34,95 euro
  • collectors edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier van 16 extra pagina's, ex libris (250 exemplaren), 79,95 euro
  • deluxe edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier van 16 extra pagina's, twee A4-ex librissen waarvan één gesigneerd en een dibond wandplaat van 32 x 49 centimeter met ophangijzer (50 exemplaren), 149,95 euro
  • étoilé edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier van 16 extra pagina's, twee A4-ex librissen waarvan één gesigneerd en een IXXI-wandplaat van 2 x 1,4 meter bestaande uit 70 tot 77 platen in een opbergdoos (10 exemplaren), 399,95 euro
Reeks
De Slang en de Speer
Deel
3
Pagina's
112 (hardcover) • 128 (luxes)
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
detective
geschiedenis
Extra
deel 3 van vijfdelige reeks
Prijs
met stofomslag
€ 34,95
collectors edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, ex libris (250 exemplaren)
€ 79,95
deluxe edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, 2 ex librissen waarvan 1 gesigneerd en dibond wandplaat (50 exemplaren)
€ 149,95
étoilé edition met stofomslag, linnen rug, andere cover, schets- en artdossier, 2 ex librissen waarvan 1 gesigneerd en IXXI-wandplaat in opbergdoos (10 exemplaren)
€ 399,95