Kittens tegen Dino's

Tekenaar(s)
Stan Silas
Scenarist(en)
Davy Mourier
Uitgeverij
Diedeldus
Verschijningsdatum

Niet van de poes

Eva is een klein meisje dat onlangs haar verjaardag mocht vieren. Haar cadeau is fantastisch: drie kittens én een medaillon. De namen moeten met een ‘A’ beginnen, dus kiest ze voor Athena, Attila en Atom. De volgende ochtend is niemand meer te bespeuren in het pittoreske havenstadje Saint-Malo. Eva trekt eropuit en ziet militairen aan het strand staan, en de spanning is te snijden. Voor ze het weet, gebeurt het gekste dat je je ooit kunt indenken: de inwoners zijn dino’s geworden! Zo achtervolgt een T-rex Eva, die achteraf haar moeder blijkt. Gelukkig krijgt ze hulp van haar katten, die veranderen in pratende ‘Karatekittens’ en de boel op stelten zetten.

Alle gekheid op een stokje in het debuutalbum van Kittens tegen... De titel alleen al triggerde onze interesse. Wat gaan kleine poesjes beginnen tegen gigantische, levensgevaarlijke dino’s? En hoe is het überhaupt mogelijk dat beide diersoorten met elkaar in contact komen? In ieder geval hebben we geen spijt dat we kennismaakten met deze gloednieuwe reeks.

De manga-achtige tekenstijl vol mimiek en dynamiek, gecombineerd met het rijke kleurenpalet, zorgt ervoor dat het leven ervan afspat in deze strip. Het verhaal op zich is er ook eentje vol plottwists waarbij werkelijk alles mogelijk is. Deze reeks laat kittens in verschillende albums strijden tegen verschillende diersoorten. In dit album gaan de dino’s voor de bijl, maar in deel 2 nemen ze het op tegen eenhoorns. Het kan dus nóg gekker!

SEPPE COOLS

Reeks
Kittens tegen...
Deel
1
Pagina's
64
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
avontuur
fantasy
humor
jeugd
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 8,95