Verschillende uitvoeringen De Familie Super 2

22 september 2023 Vooruitblikken

Deze week verscheen deel 2 van de komische superheldenreeks De Familie Super, de nieuwste productie van Willy Linthout en zijn vaste team medewerkers Ann Smet (co-scenario), Steven de Rie (inking) en Sabine De Meyer (inkleuring).

Dit album verschijnt opnieuw in verschillende edities die we hieronder voor je opsommen. De luxe-editie wordt eind oktober verwacht.

  • Het softcoveralbum van 32 pagina's, volledig in kleur (8,99 euro). Zie cover 1 hieronder.
  • De hardcoverversie van 36 pagina's, volledig in kleur, met een andere covertekening, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (300 exemplaren, 28 euro).
  • De hardcoverversie van 72 pagina's in zwart-wit met een andere covertekening en het volledige verhaal in zowel de potloodversie als de geïnkte pagina's, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (200 exemplaren, 28 euro). Zie cover 2 hieronder.
  • Luxe op groot formaat van 72 pagina's met linnen rug en binnenwerk zoals in bovenstaande hardcover met het volledige verhaal in potloodvorm en de pagina's in inkt, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (150 exemplaren, 150 euro). Zie cover 3 hieronder. Deze cover is een vette knipoog naar de oorspronkelijke cover van het Suske en Wiske-verhaal De Spokenjagers.

En de inhoud van het verhaal: "In dit tweede deel van De Familie Super komt Marcel Frikandel het wel te weten, wat juist is met spanning afwachten tot de laatste bladzijde. Monster Freddy moet stoppen met roken, wat natuurlijk niet zo makkelijk is en een vriendelijk wolkje in opleiding krijgt de opdracht om de aarde te vernietigen. Dat en veel meer in Marcel Frikadel Weet het Wel."