Luxes Jerome K. Jerome Bloks, Scotland, Zestig Lentes en Jesse James in juni

16 mei 2022 Vooruitblikken

Volgende maand verschijnen van vier titels die bij de groep Standaard Uitgeverij zijn verschenen of nog moeten verschijnen een eenmalige luxe-uitvoering. Het gaat om onderstaande titels. Als je een exemplaar van één of meerdere van deze titels wil bemachtigen, neem dan contact op met je favoriete stripwinkelier. Opgepast, de oplage is beperkt.

  • Jerome K. Jerome Bloks deel 28: In Goede en Slechte Tijden (Alain Dodier): luxe met linnen rug en genummerde en gesigneerde prent, 150 exemplaren, 65 euro.
  • Scotland deel 1 (Bertrand Marchal + Leo en Rodolphe): luxe met linnen rug en genummerde en gesigneerde prent, 150 exemplaren, 65 euro. Ook van volgende delen zijn luxe-editie gepland.
  • Het Echte Verhaal van de Far West deel 1: Jesse James (Chris Regnault + Dobbs en Farid Ameur): luxe met linnen rug en genummerde en gesigneerde prent, 175 exemplaren, 65 euro. Ook van volgende delen (door telkens andere auteurs) zijn luxe-editie gepland.
  • Zestig Lentes (Aimée de Jongh + Ingrid Chabbert): luxe met genummerde en gesigneerde prent, 200 exemplaren, 65 euro. De roverillustratie van deze luxe wijkt af van het album in de collectie Vrije Vlucht.