Terug naar overzicht

Le Lombard in februari en maart 2022

24 november 2021 Vooruitblik

In februari en maart publiceert Le Lombard vier nieuwe titels. Hieronder stellen we het programma voor. Meer details kan je lezen via de rubriek Te verschijnen.

Duke 6 (februari)

"De lichamen blijven zich opstapelen in Dukes kielzog, en als hij Peg wil redden moet hij honderdduizend dollar naar King brengen. Daarvoor moet hij een woestijn doorkruisen die bijna even meedogenloos is als zijn achtervolgers: de deserteurs van het leger die de buit in handen willen krijgen; Oakley, die gezworen heeft zijn zoon te wreken en Manolito, zijn ‘beschermengel’ die het bevel voert over de onderwereld. Zal Duke blijven leven om zijn beloftes te kunnen houden? De redding van zijn verdoemde ziel hangt er vanaf..."

Jonathan 17 (februari)

Het is al van 2013 geleden dat de Zwitserse auteur Cosey zijn held Jonathan op pad stuurde. Daarna maakte hij het tweeluik De Azuren Boeddha en twee onvertaalde hommages van de Disney-figuren Mickey en Minnie Mouse. Met dit zeventiende album neemt hij definitief afscheid van Jonathan.

"Door een brief, afgestempeld in Delhi op de vooravond van zijn terugkeer naar Europa, komt Jonathan Yeshe op het spoor. In een klooster, verloren in het hart van de Himalaya, wordt hij vergezeld door de ondeugende monnik Chamba. Terwijl de ‘bevrijders’ uit Peking de Tibetaanse identiteit trachten te vernietigen, vindt Jonathan, na vele jaren, degene die een antwoord op zijn vragen zal geven."

Nottingham 2 (februari)

Robin Hood, maar dan anders...

"Om zijn strijd tegen prins John beter te kunnen leiden, heeft de sheriff van Nottingham een mythe in het leven geroepen: de ‘Hood van Sherwood’. Maar er is een dunne lijn tussen legende en leugen. En als legenden verenigen, verdelen leugens. In de nasleep van de goudroof in Morville en de bloedige gevolgen daarvan, liggen de voormalige bondgenoten nu met elkaar overhoop... als ze zelfs nog met elkaar praten. William raakt verstrikt in het web van zijn geheimen. En dat web verhindert hem te zien dat, vanuit Londen, Prins John zijn wraak aan het voorbereiden is..."

Purple Heart 3 (maart)

"Op de tweeëntwintigste verdieping van het Rockefeller Building hoort een huisschilder twee in het zwartgeklede mannen brand stichten. Wanneer hij beseft dat zij onder één hoedje spelen met de bewakers en dat de politie niet zal komen, vlucht hij. Hij verbergt zich bij zijn ex-schoonzus Mary, de eigenares van Joshuah Flanagans bar. De veteraan raakt daardoor verwikkeld in familieproblemen. Maar niet alleen die van Mary en die van zichzelf... maar ook die van de Cosa Nostra en de French Connection!"

Rik Ringers: De Beginjaren 3 (maart)

Deze integrale bevat een bescheiden dossier en de volgende avonturen: Dreiging op het witte scherm, Oog in Oog met de Slang, Alias Rik Ringers en De 5 Onzichtbaren. Dat zijn de reguliere delen 7 tot 10.

Terug naar overzicht