Terug naar overzicht

Artbook Luc Morjaeu

24 juni 2022 Vooruitblik

Van 3 juli tot 30 oktober vindt de expo So Far So Good plaats in het paviljoen De Notelaer in Hingene (klik hier voor alle praktische info). Daar laat de huidige tekenaar van Suske en Wiske een mooi staaltje van zijn kunnen zien, en dat is meer dan enkel strips. Zijn creatieve uitspattingen kan je sinds kort trouwens ook bewonderen op de nieuwe website www.lucmorjaeu.com.

Bij deze expo hoort een prachtig, uniek artbook van 64 pagina's in kleur met de afmetingen 20 x 20 cm dat binnenkort in verschillende uitvoeringen te koop is. Het staat vol schetsen en tekeningen, ook van zijn stripwerk doorheen de jaren.

  • De gewone uitvoering is een hardcover met linnen rug. De oplage bedraagt 400 exemplaren, alle genummerd en gesigneerd. Deze versie kost je 34,95 euro.
  • Er is ook een luxe-editie op slechts 100 genummerde en gesigneerde exemplaren. Deze versie is in een foedraal geschoven en je krijgt er drie genummerde en gesigneerde prenten bij (zie laatste foto hieronder). Verkoopprijs: 99,95 euro.
Terug naar overzicht