2 luxeversies voor Suske en Wiske-hommage door Charel Cambré en Luc Cromheecke

16 februari 2024 Vooruitblikken

Tot begin maart krijgen winkeliers de kans om in te tekenen op de twee luxeversies van Vincent van Grroaâargh, de Suske en Wiske-hommage door Charel Cambré en Luc Cromheecke die in juni zal verschijnen. Laat je winkelier dus weten welke versie jij eventueel wil zodat hij of zij de vraag ernaar beter in kaart kan brengen en zijn of haar bestelling kan doorgeven. Deze luxes zijn enkel te koop in of via een stripspeciaalzaak.

De ene luxe is een hardcover van 48 pagina's, inclusief 8 pagina's schetsmateriaal met linnen rug en een gesigneerde ex libris van Cambré, verkoopprijs 65 euro. De andere luxe is een hardcover van 56 pagina's inclusief 16 bonuspagina's op groot formaat, een andere covertekening en de strip in zwart-wit met twee ex librissen, de ene door Cambré, de andere door Cromheecke. De verkoopprijs hiervan bedraagt 150 euro.

Lees hier ons vorige nieuwsbericht over deze te verschijnen hommage waar je ook een korte inhoud kan lezen. En hieronder vind je enkele pagina's uit het verhaal zonder de tekst..