Jacques Gipar integraal 1-2 (voordeelpakket)

1. De Eerste Avonturen - 2. Grootse Avonturen

Tekenaar(s)
Jean-Luc Delvaux
Scenarist(en)
Thierry Dubois
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Van deze reeks verschenen in 2016 en 2017 drie vertaalde albums bij Strip2000Silvester pikt de reeks nu op in gebundelde edities met telkens drie verhalen per integrale van elk 144 pagina's. De inhoud van de tweede integrale bevat dus niet eerder vertaalde verhalen. De Franstalige reeks telt inmiddels negen delen, oftewel het equivalent van drie integrales. Van de eerste twee integrales is ook een voordeliger geprijsd pakket beschikbaar tegen 69,90 euro in plaats van 79,90 euro.

Tekenaar Jean-Luc Delvaux heeft nog gewerkt aan de reeks Michel Vaillant. Hij voltooide in 2018 ook het tweede Paul Panter-avontuur van Maurice Tillieux. Van scenarist Thierry Dubois is zijn reeks Merlu, eveneens door Silvester uitgegeven, niet te versmaden.

"Jacques Gipar, ster-verslaggever van de France Enquêtes, stort zich steeds opnieuw in de hachelijkste situaties om een primeur voor zijn krant binnen te halen. Vergezeld door Petit-Breton, zijn sympathieke sidekick, die goed thuis is in de onderwereld, bereist hij het Frankrijk van de vijftig- en zestiger jaren, altijd aan het stuur van iconische automobielen, die vaak niet ongeschonden uit de strijd komen."

Reeks
Jacques Gipar
Deel
integraal 1-2
Pagina's
144
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
actie
avontuur
detective
humor
Extra
complete verhalen
Prijs
met stofomslagen en A3-kunstdruk
€ 69,95