Een Diepgaand Onderzoek door Inspecteur Bayard 6: Het Is Hier Fantastisch!

Tekenaar(s)
Olivier Schwartz
Scenarist(en)
Jean-Louis Fonteneau
Uitgeverij
Uitgeverij HUM!
Verschijningsdatum

Het Is Hier Fantastisch! is bij Uitgeverij HUM! het derde album van Inspecteur Bayard door Olivier Schwartz en Jean-Louis Fonteneau, maar in feite deel 6 in de reeks. De drie eerste albums zijn samengesteld uit korte verhalen en verschijnen later pas in vertaling.

Het Is Hier Fantastisch! bestaat eveneens uit korte verhalen, negen in totaal. Als lezer word je uitgedaagd om mee te zoeken naar oplossingen in de detectiveverhalen. We zien de speurder deze keer terug in tal van landen, van Canada tot een eilandje in de Stille Oceaan en van Mexico tot Polgravië.

Net als bij de eerste twee uitgegeven albums voorzag Uitgeverij HUM! een extraatje bij de eerste uitzet van het album. Deze keer is dat een ex libris van tekenaar Schwartz (bekend van Robbedoes en Atom Agency) met daarop een tafereel dat nooit door de Franse uitgever goedgekeurd zou zijn omwille van het bloot en bloed. De detectivereeks liep namelijk in jeugdmagazines zoals Astrapi. Schwartz himself leverde deze tekening aan Uitgeverij HUM!

Reeks
Een Diepgaand Onderzoek door Inspecteur Bayard
Deel
6
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
detective
humor
jeugd
Extra
Compleet verhaal met ex libris
Prijs
€ 17,95