De Familie Super 3: De Intergalactische Poetsvrouw

Tekenaar(s)
Willy Linthout
Steven de Rie - medewerking
Scenarist(en)
Willy Linthout
Ann Smet
Uitgeverij
Bonte
Verschijningsdatum

Na het verdwijnen van de stripreeks Urbanus zette Willy Linthout zijn samenwerking met co-scenarist Ann Smet, inkter Steven de Rie en inkleurster Sabine De Meyer voort met De Familie Super, een Vlaamsche kluit-persiflage op superheldenreeksen. In 2023 verschenen de eerste twee delen. De Intergalactische Poetsvrouw is deel 3 dat bij uitgeverij Bonte verschijnt. Er zijn opnieuw verschillende uitvoeringen.

De inhoud: "Nu de huishoudrobot een kachel is geworden, blijkt de kwaliteit van het kuiswerk ondermaats, de familie Super moet dus op zoek naar een nieuwe poetshulp. De aardse poetshulpen willen niet lang voor hen werken maar de kuisplaneet BREFT, gelegen in het Andromedastelsel, zorgt voor een oplossing want die verkopen poetsrobots."

  Dit is een overzichtje van de uitvoeringen:

  • De gewone editie als softcover in kleur, 32 pagina's, 8,99 euro. Oplage: 6.000 exemplaren net zoals deel 1 en 2.
  • Het complete verhaal in hardcover en in kleur, 36 pagina's met alle bestaande covers op de extra pagina's, 28 euro. Oplage: 300 exemplaren.
  • Hardcover in zwart-wit met het volledige verhaal in schetsvorm met op de pagina's ernaast telkens de geïnkte versie. Oplage: 400 exemplaren, 72 pagina's, 28 euro.
  • Gesigneerde luxe op groot formaat (A3) met linnen rug en andere cover op 150 exemplaren met het volledige verhaal in schetsvorm met op de pagina's ernaast telkens de geïnkte versie, 72 pagina's, 150 euro. De cover is deze keer een hommage aan het Nero-album De Zwarte Voeten.
  Reeks
  De Familie Super
  Deel
  3
  Pagina's
  32 (softcover) • 36 (hardcover in kleur) • 72 (hardcover in zwart-wit)
  Uitvoering
  Softcover en hardcover
  Genre(s)
  avontuur
  humor
  superheld
  Extra
  compleet verhaal
  Prijs
  softcover
  € 8,99
  hardcover in kleur (300 exemplaren)
  € 28,00
  hardcover in zwart-wit met andere cover (400 exemplaren)
  € 28,00
  luxe op groot formaat met linnen rug en andere cover (150 exemplaren)
  € 150,00