De Familie Super 2: Marcel Frikandel Weet het Wel

Tekenaar(s)
Willy Linthout
Steven de Rie - medewerking
Scenarist(en)
Willy Linthout
Ann Smet
Uitgeverij
Bonte
Verschijningsdatum

Deze week verscheen deel 2 van de komische superheldenreeks De Familie Super, de nieuwste productie van Willy Linthout en zijn vaste team medewerkers Ann Smet (co-scenario), Steven de Rie (inkting) en Sabine De Meyer (inkleuring).

Dit album verschijnt opnieuw in verschillende edities die we hieronder voor je opsommen. De luxe-editie wordt eind oktober verwacht.

  • Het softcoveralbum van 32 pagina's, volledig in kleur (8,99 euro).
  • De hardcoverversie van 36 pagina's, volledig in kleur, met een andere covertekening, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (300 exemplaren, 28 euro).
  • De hardcoverversie van 72 pagina's in zwart-wit met een andere covertekening en het volledige verhaal in zowel de potloodversie als de geïnkte pagina's, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (200 exemplaren, 28 euro).
  • Luxe op groot formaat van 72 pagina's met linnen rug en binnenwerk zoals in bovenstaande hardcover met het volledige verhaal in potloodvorm en de pagina's in inkt, aangevuld met 4 pagina's met de verschillende covers in schets- en inktvorm (150 exemplaren, 150 euro). De cover is een vette knipoog naar de oorspronkelijke cover van het Suske en Wiske-verhaal De Spokenjagers.

En de inhoud van het verhaal: "In dit tweede deel van De Familie Super komt Marcel Frikandel het wel te weten, wat juist is met spanning afwachten tot de laatste bladzijde. Monster Freddy moet stoppen met roken, wat natuurlijk niet zo makkelijk is en een vriendelijk wolkje in opleiding krijgt de opdracht om de aarde te vernietigen. Dat en veel meer in Marcel Frikadel Weet het Wel.

Reeks
De Familie Super
Deel
2
Pagina's
32 (softcover) • 36 (hardcover in kleur) • 72 (hardcover in zwart-wit)
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
humor
superheld
Extra
compleet verhaal
Prijs
softcover
€ 8,99
hardcover in kleur (300 exemplaren)
€ 28,00
hardcover in zwart-wit met andere cover (300 exemplaren)
€ 28,00
luxe op groot formaat (150 exemplaren)
€ 150,00