Chick Bill integraal 14

65. De Dochter van de Maniak - 66. Koning Kaaskop - 67. Klaartje, de Oosterse Mata Hari - De Onweerstaanbare Zorfelin - Het Geheim van Reuzefloer - Wie Wil de Hoodfprijs Winnen?

Tekenaar(s)
Tibet
Didier Desmit
Frank Brichau
Scenarist(en)
Tibet
Uitgeverij
Saga Uitgaven
Verschijningsdatum

"Deze integrale bundelt de laatste zes komische westernavonturen waarin we onder meer kennismaken met de verloofde van Chick Bill en Kid Ordinn meer te weten komt over zijn hooggeplaatste afkomst. En sheriff Dog Bull heeft last van hoogtevrees, maar volgens hem toch nog steeds meer van zijn adjunctsheriff Kid."

Deel 14 bundelt de avonturen De Dochter van de Maniak, Koning Kaaskop en Klaartje, de Oosterse Mata Hari die als de delen 65, 66 en 67 in de reeks van Le Lombard verschenen. Daarna hield de uitgeverij op met de vertaling. Arcadia gaf daarna nog De Onweerstaanbare Zorfelin uit in 2010 voor de collectie Arcadia Archief. Het Geheim van Reuzefloer en Wie Wil de Hoofdprijs Winnen? verschenen nooit eerder in een legale vertaling. In 2008 en 2010 waren het oorspronkelijk de Franse delen 69 en 70. Tibet overleed in 2010 na een zeer lange carrière waarin de detectivereeks Rik Ringers en de komische westernreeks Chick Bill zijn palmares grotendeels vulden.

Hierna verschijnt nog één enkele integrale, deel 0, met de allereerste avonturen toen de personages nog dieren waren.

Reeks
Chick Bill
Deel
integraal 14
Pagina's
276
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
humor
western
Extra
complete verhalen met dossier
Prijs
€ 37,95