Terug naar overzicht

Schatjes 4: In Voor- en Tegenspoed

Tekenaar(s)
Arthur de Pins
Scenarist(en)
Arthur de Pins
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Seks met een hoofdletter

Arthur en Clara houden wel van een potje hevige seks, maar... liefst niet met elkaar. Of toch? Als hun beste vrienden gaan trouwen, worden ze meegesleurd in de voorbereidingen. En ook daar verkennen ze met veel plezier het wereldje van seks- en stripclubs, dark rooms en te pikante vrijgezellenavonden en mogen wij als een hitsige voyeur op de eerste rij zitten.

Arthur de Pins liet zich voor het scenario bijstaan door journaliste en blogster Maïa Mazaurette. Zij is zowat de Franse stoute versie van de Goedele Liekensen en Lotte Vanwezemaels van deze wereld en heeft al heel wat publicaties op haar naam met ronkende titels als La Revanche du Clitoris en Ma Vie Xexuelle Est Plus Grosse que la Tienne. We gaan er dus van uit dat het scenario geen eenzijdig man-vrouwbeeld schetst, maar evenwichtig is opgebouwd rond de  natte dromen van beide seksen.

De Funkopop-computertekeningen van de Pins ogen als vanouds zeer schattig, maar zijn op sommige stroken zeer expliciet en hebben een redelijk hoog NSFW-gehalte. Let dus op als je uk dit album in je winkelmandje probeert te pleuren!

Na meer dan tien jaar maakt uitgeverij Silvester eindelijk de reeks compleet in vertaling. We hebben lang op deze apotheose moeten wachten, maar zo’n uitgesteld orgasme is ook heel plezierig... hebben we van horen zeggen.

MARIO STABEL

Reeks
Schatjes
Deel
4
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
humor
Extra
gags
Prijs
softcover
€ 8,95
hardcover
€ 17,95
Terug naar overzicht