Dirkjan 28

Tekenaar(s)
Mark Retera
Scenarist(en)
Mark Retera
Uitgeverij
Mandarijn
Verschijningsdatum

Opa Bokma is terug

De Nederlandse stripnerd Dirkjan is weer terug aan het stripfront met het jaarlijkse album. Ook ditmaal weet schrijver en tekenaar Mark Retera ons de nodige keren een glimlach te ontlokken met zijn schijnbaar eenvoudige strip. Al achtentwintig albums lang grappen bedenken die slechts één of enkele opeenvolgende stroken mogen beslaan, blijft een uitdaging. Een scala aan vaste nevenpersonages zorgt voor de nodige afwisseling en opa Bokma blijft een van onze favorieten.

Grappen over pakketjes die worden bezorgd op de meest vreemde tijden, de ark van Noah, de fratsen van Bert en Dirkjan die de Derde Wereldoorlog veroorzaakt door een vlinder weg te jagen. De flauwe maar aanstekelijke humor staat ook deze keer garant voor leesplezier met een glimlach. Fans van leraar Van Druten worden ook bediend en gelukkig blijven de afgezaagde Batman-grappen ons bespaard tot twee stroken.

Een afwisseling van bonte personages, voorzien van een actueel humoristische inslag, dit is zoals we Dirkjan het leukst vinden. We nemen de albums al jarenlang blind mee uit de stripwinkel.

DAI HEINEN

Reeks
Dirkjan
Deel
28
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
humor
Extra
gags
Prijs
€ 8,50