Lachen met Beevees

Tekenaar(s)
Charel Cambré
Scenarist(en)
Charel Cambré
Uitgeverij
Saga Uitgaven
Verschijningsdatum

Lachen met Beevees

Charel Cambré is een bezige bij. Zijn œuvre bevat reeksen als Jump, Filip & Mathilde, Pinanti United, Heden Verse Vis, Robbedoes Special en heel wat reeksen uit de stal van Studio 100. De laatste tien jaar heeft hij zich ook ondergedompeld in de wereld van Suske en Wiske met het tekenwerk voor Amoras, De Kronieken van Amoras en de gags van het recentere Suske en Wiske Junior.

Daanaast is Cambré ook nog werkzaam als cartoonist voor Voetbalmagazine en Story. Cartoons maken voor een weekblad betekent dat je oog moet hebben voor het nieuws van de week en dus ook voor de mensen die voor dat nieuws zorgen. Cambré heeft er in ieder geval een goede en humoristische kijk op als je doorheen zijn cartoonbundel Lachen met Beevees bladert.

Heel wat bekende Vlamingen passeren de revu in deze verzameling cartoons die hij de voorbije jaren voor Story maakte. Sommige zijn heel herkenbaar en roepen herinneringen op. Bij andere cartoons moet je al eens dieper nadenken. Niet direct om de geportretteerde BV te herkennen, maar wel om het nieuwsfeit te achterhalen dat geleid heeft tot die bepaalde cartoon.

Lachen met Beevees is een onderhoudend humoristisch verzamelwerkje met cartoons van een van de meest getalenteerde tekenaars van Vlaanderen.

PETER ROTTHIER

Reeks
Lachen met Beevees
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
cartoons
Prijs
€ 19,95
luxe met linnen rug en gesigneerde ex libris (100 exemplaren)
€ 60,00