Terug naar overzicht

Twee nieuwe integrales bij Sherpa

28 juli 2022 Vooruitblik

Sherpa heeft twee nieuwe integrales in petto, met name van Comanche (deze of volgende week naargelang de distributie) en Luc Orient (medio september). Door stijgende papierprijzen en andere kosten, moet ook Sherpa de tering naar de nering zetten met wat verhoogde verkoopprijzen.

Met de vierde bundeling op groot formaat rondt Sherpa hun reeks heruitgaven van Comanche uit met daarin enkel het werk van Hermann en Greg. Deze vierde bundel verzamelt het reguliere deel 9, En de Duivel Brulde van Vreugde..., en deel 10, Het Lijk van Algernon Brown, en het korte verhaal De Palomino. Als vanouds is er van deze 128 pagina's tellende uitgave (69,95 euro) ook weer een luxeversie met linnen rug en gesigneerde prent (110 euro) beschikbaar.

"In de loop van hun avonturen hebben Comanche en Red Dust hun wereld zien veranderen. Van hun nauwelijks beschaafde ‘wilde westen’, waarin het recht van de sterkste nog regelmatig zegevierde, naar een wereld van ranches, stadjes, wetten en (deels) nette kleding... Uiteraard is er nog steeds wapengeweld, maar de beschaving zorgt ook voor een ander soort van misdrijven die niet altijd onmiddellijk zichtbaar zijn. Verzekeringsfraude en erfeniskwesties bijvoorbeeld..."

Van de klassieke sf-reeks Luc Orient is de vierde van zes geplande integrales nieuw. Behalve een dossier met een interview met Eddy Paape bevat dit deel ook het korte verhaal Missie in 2012 waaraan Andreas Martens als toenmalige assistent van Paape heeft meegewerkt. De integrale telt 176 pagina's en kost 34,95 euro. Voor de luxeversie met linnen rug en een extra prent betaal je 75 euro.

Terug naar overzicht