Terug naar overzicht

Laatste deel Het Venijn in 2023

22 november 2022 Vooruitblik

Begin volgend jaar stopt niet alleen Hermanns westernreeks Duke, ook genregenoot Het Venijn van Laurent Astier bereikt het voorziene einde. Hoe dat zal aflopen, is nog even koffiedik kijken, want deel 5 verschijnt in het Frans in januari bij Rue de Sèvres. Op de vertaling van Daedalus, voor wie de reeks een bestseller is, moeten we nog extra wachten.

Een samenvatting van het laatste deel: Emily nadert het einde van haar zoektocht naar wraak, om de moordenaars van haar moeder te vinden en uit te schakelen. Nadat ze gerouwd heeft om het verlies van Stanley Whitman, de man van wie ze hield, zet ze het plan op om haar laatste doel te bereiken en haar bloedige project te voltooien. Voor deze laatste, meest ambitieuze en gevaarlijke stap is Emily bereid elk risico te nemen. De man die gedood moet worden, is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten.

Hieronder zie je de covers van de voorgaande vier albums die sinds 2019 verschenen. Laurent Astier heeft inmiddels een bijdrage geleverd aan het collectiefalbum Indians!, opnieuw in het westerngenre, dat de opvolger is van Go West Young Man. De vertaling van Indians! wordt in mei 2023 bij Saga Uitgaven verwacht. Lees er hier meer over.

Terug naar overzicht