Terug naar overzicht

Ken Broeders maakt one-shot voor Uitgeverij L

16 juni 2021 Vooruitblik

Wij moeten nog wachten op het derde en laatste deel van de fantasytrilogie Driftwereld, maar voor Ken Broeders is dat al oud nieuws. Intussen wenkt een nieuw album voor hem, eveneens voor Uitgeverij L, met de titel De Adem van de Duivel. En dat is een one-shot. Deze afbeelding is een prent uit het album. En hieronder vind je een intrigerende voorstelling van het album.

"Einde achttiende eeuw. Een herberg op het platteland in Frankrijk. De natuur lijkt zich tegen de mens te keren en bijgeloof en achterdocht voeden de angst van de boeren. Herbergierster Madeleine en haar echtgenoot Jean trachten het hoofd boven water te houden, want wat eens een drukbezocht onderkomen was voor reizigers en passanten is herschapen in een zielloze verlaten plaats. Mensen, dieren en planten sterven bij bosjes. Wat is er aan de hand? Worden ze gestraft? Waarom trekt de mist niet op? Of is het soms... de adem van de duivel?”

Ken Broeders is er pas een maand geleden mee begonnen en doorgaans heeft hij een jaar nodig om een album te tekenen. De release is dus nog niet voor meteen. Net zoals de reeks Driftwereld zal het stripblad Eppo ook De Adem van de Duivel voorpubliceren.

Terug naar overzicht