Diedeldus in juli tot september 2024

13 juni 2024 Vooruitblikken

Deze zomer geeft Diedeldus, het jeugdlabel van Daedalus, weer maandelijks een nieuw album uit. Alle details vind je in de rubriek Te verschijnen en de algemene voorstelling lees je ook hieronder.

Enola Holmes 6 (juli)

"Londen, juli 1889. Enola onderzoekt de verbazingwekkende verdwijning van hertogin Blanchefleur del Campo in het metrostation Baker Street. Ondertussen spoort Sherlock wanhopig zijn zus op, want zij is de enige die de mysterieuze boodschap van hun moeder kan ontcijferen. Enola neemt de broers Sherlock en Mycroft op sleeptouw door de donkere delen van Londen om het raadsel op te lossen. Zullen de Holmes eindelijk hun vermiste moeder vinden?"

Ra'resnoet 3 (augustus)

"Prinses Ra’resnoet geniet samen met de Uniks op een paradijselijk eiland. Tot haar vrienden geteisterd worden door een mysterieuze plaag. Het skelet van Archimedes verslapt en Dragono blaast zeepbellen in plaats van vlammen. De betovering die de Uniks in leven houdt, verzwakt. Bianca, Aaron, Nizodom en Ra’resnoet vertrekken op een buitengewone reis, waarbij ze meer te weten komen over de oorsprong van de Egyptische goden en ze de tovenaressen van Isis ontmoeten. De tijd dringt om een remedie te vinden. Het lot van de Uniks staat op het spel..."

Klaw 6 (september)

"In Parijs heeft Angelo zich omringd met vrienden waarmee hij zijn dizhis deelt. Dankzij hen bereikt hij een kostbaar evenwicht. Aan de andere kant van de oceaan beraamt de Buffel plannen om het leven van Angelo volledig overhoop te halen. En alsof één vijand nog niet genoeg is, duikt er een geheime organisatie op die bestaat uit twaalf verdwaalde dizhis in de vergetelheid. Het is afwachten of Angelo en zijn nieuwe vrienden klaar zijn om het hoofd te bieden aan de plannetjes die achter hun rug worden gesmeed..."