Zoé Carrington 1

Tekenaar(s)
Jim
Scenarist(en)
Jim
Uitgeverij
Saga Uitgaven
Verschijningsdatum

Een extra dikke start (96 pagina's) van een nieuw verhaal in twee delen door Jim. Na Een Nacht in Rome en Helena is Zoé Carrington zo'n beetje te beschouwen als zijn nieuwste verhaal over ex-vriendinnen.

Opgepast: deze strip verschijnt enkel in hardcover, niet in softcover. Er is ook een luxeversie met linnen rug, gesigneerde ex libris en een andere cover. De ex libris is nog een andere tekening dan de cover.

"Je bent de gedenkwaardige dronken avonden vergeten, de tijd waarin het ontmoeten van meisjes je prioriteit was. Je bent het plezier vergeten van het praten met vreemden en oude vrienden, en het samen delen van grote dromen en kleine geheimen. Je bent de collegezaal vergeten, de lessen en examens, de nachten in pubs en die vrienden die je hele leven waren. Hoe heetten ze ook alweer? Rotthenberg? JP? En al die anderen? Je bent alles vergeten. Alles. Behalve Zoé Carrington.

Na het succes van Een Nacht in Rome is Zoé Carrington het nieuwe paradepaardje van Jim. Een ambitieus album, waarin ogenschijnlijke lichtheid zich mengt met diepe kracht."

Reeks
Zoé Carrington
Deel
1
Pagina's
96
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
humor
Extra
deel 1 van tweeluik
Prijs
hardcover
€ 25,95
luxe met linnen rug, gesigneerde ex libris en een andere cover (250 exemplaren)
€ 65,00