Verhoeven Brigade 1-2 (voordeelpakket)

1. Rosie - 2. Irene

Tekenaar(s)
Yannick Corboz
Scenarist(en)
Pascal Bertho
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Deze detectivereeks, met een compleet verhaal per album, is gebaseerd op de romans van Pierre Lemaitre die ook zijn vertaal in het Nederlands. Bij Scratch Books verschenen van dezelfde schrijver ook al stripbewerkingen van zijn romans Tot Ziens Daarboven en de opvolger De Kleuren van de Brand. In het Frans verscheen vorig jaar nog deel 3 van de stripreeks Verhoeven Brigade waarmee de reeks compleet is.

Tekenaar Yannick Corboz tekende ook de briljante reeks Moordenaar op Maat, eveneens uitgegeven door Silvester. Pascal Bertho nam deel aan de conceptreeks Zeven en hij schreef de spannende thriller Endurance.

"Commissaris Camille Verhoeven is geboren met hypotrofie en is slechts 1,45 m groot. Hij is een eenzame, discrete en ijverige man. Zijn ervaring stelde hem in staat een bont en efficiënt team samen te stellen. Het team bestaat uit Louis, rijk en elegant, Armand, nauwgezet en gierig en Jean-Claude, flierefluiter en rokkenjager. Zal deze unieke brigade erin slagen om iedere zaak tot een goed einde te brengen?"

Reeks
Verhoeven Brigade
Deel
1-2
Gebaseerd op
de romans van Pierre Lemaitre
Pagina's
72
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
detective
Extra
complete verhalen, deel 1 en 2 van driedelige reeks
Prijs
met stofomslag en A3-kunstdruk
€ 44,95