ST EX: Een Prins in zijn Citadel

Tekenaar(s)
Romain Hugault
Scenarist(en)
Bernard Chabbert
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Liefhebbers van het werk van Romain Hugault (Angel Wings) hebben de keuze uit drie verschillende uitvoeringen van dit speciale album: de gewone hardcover (39,95 euro), een limited edition (75 exemplaren, 79,95 euro) met andere cover, linnen rug en een gesigneerde ex libris en een deluxe edition (slechts 35 exemplaren, 149,95 euro) met andere cover, linnen rug, metalen wandplaat en gesigneerde ex libris. Alle drie uitvoeringen tellen maar liefst 176 pagina's.

ST EX is echter geen stripverhaal, maar een met paginagrote illustraties verluchtigd boek over de beroemde Franse luchtvaartpionier en schrijver Antoine de Saint-Exupéry, bijgenaamd Saint Ex.

"Met bijna 200 miljoen verkochte exemplaren behoort De Kleine Prins sinds het bestaan van de schrijfkunst tot de meest gelezen boeken van de wereld... De auteur, Antoine de Saint-Exupéry was een tegenstrijdige persoonlijkheid. Iedereen kent zijn naam, en weet dat hij een van de piloten was die geschiedenis hebben geschreven met Aéropostale, en tijdens de oorlog is omgekomen... Bovenal heeft die karakteristieke kerel een bijzonder veelbewogen bestaan van vierenveertig jaar geleid en tijdens zijn korte leven zag hij kans om tien romans te schrijven, die tekenend zijn voor de twintigste eeuw. Het komt allemaal voorbij in dit boek, geschreven door journalist-piloot Bernard Chabbert, de zoon van een andere vliegenier van Aéropostale, die bevriend was met Saint Ex. De schitterende illustraties zijn gemaakt door een uitzonderlijke illustrator-piloot: Romain Hugault (Angel Wings)."

Reeks
ST EX
Pagina's
176
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
illustraties
informatie / naslagwerk
Prijs
hardcover
€ 39,95
limited edition met andere cover, linnen rug en gesigneerde ex libris (75 exemplaren)
€ 79,95
deluxe edition met andere cover, linnen rug, metalen wandplaat, gesigneerde ex libris (35 exemplaren)
€ 149,95