Moon 1: Kogel voor een Kruisridder

Tekenaar(s)
Stephan Louwes
Scenarist(en)
Johan Vandevelde
Uitgeverij
Menlu
Verschijningsdatum

Na het voltooien van de tekstloze trilogie Limbo bij Oogachtend staat er al een volgende reeks in de steigers voor Stephan Louwes. Hij werkt al langer aan het project Moon dat Menlu concreet maakt als een nieuwe reeks in softcover. Voor deze futuristische stripreeks doet Louwes een beroep op Johan Vandevelde die als jeugdauteur al de boeken Na het Licht en Elfenblauw schreef. In een verder verleden schreef hij mee aan de stripreeks naar de tv-reeks Windkracht 10. Hij schreef ook twee afleveringen van seizoen 1 van de tv-reeks Flikken.

Het met actie, sciencefiction en familiedrama overladen Moon 1: Kogels voor een Kruisridder telt 72 pagina's in zwart-wit met enkele bonuspagina's waarin de hoofdpersonages worden voorgesteld en Stephan Louwes een kleine making-of presenteert.

Het verhaal: "Perris 2323. Rik De Ridder en Lynn Moon werken voor een ultrageheime overheidsorganisatie, die criminelen klist die zich proberen te verrijken door naar het verleden te reizen. Hun kinderen, de drieling Emily, Cleo en Alex, hebben geen flauw benul van het geheime leven van hun ouders. Tot Alex iets vreemds ontdekt..."

Reeks
Moon
Deel
1
Pagina's
72
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
sciencefiction
Prijs
€ 11,95