Malcolm Max 3: Nightfall

Tekenaar(s)
Ingo Römling
Scenarist(en)
Peter Mennigen
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

De Duitse tekenaar Ingo Römling werkte mee aan diverse Star Wars-reeksen. Met zijn landgenoot Peter Mennigen dokterde hij zijn eigen reeks Malcolm Max uit die in diverse anden loopt. De albums zijn een aanrader voor wie van paranormale mysteriën houdt.

"Malcolm Max en zijn prachtige metgezel Charisma, de halfvampierin, stuiten in het Londen van 1889 op vreemde gebeurtenissen die een zware wissel op hun leven trekken. In het flikkerende licht van gaslampen vindt een reeks gruwelijke vrouwenmoorden plaats, die afgelopen had moeten zijn met de executie van De Dichter. De bloedige reeks houdt mogelijk verband met de toenemende roof van lijken die Malcolm Max onderzoekt in opdracht van de geheime loge Custodes Lucis. Al snel ondervinden de vampierjager en de halfvampier aan den lijve hoe snel je van jager kunt veranderen in prooi.

Een seriemoordenaar die opstaat uit het graf, mysterieuze ontvoeringen, een sinistere duivel, koelbloedige moorden, verraderlijke intriges, bizarre uitvindingen, exotische dodenrituelen, een held die verdacht wordt van moorden, de allereerste kus van een vrouwelijke halfvampier. Het komt allemaal samen in dit victoriaanse griezelverhaal."

Reeks
Malcolm Max
Deel
3
Pagina's
72
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
actie
avontuur
detective
fantasy
thriller
Extra
compleet verhaal / deel 3 van vijfdelige reeks
Prijs
€ 9,95