Laatste Weekend van Januari

Tekenaar(s)
Bastien Vivès
Scenarist(en)
Bastien Vivès
Uitgeverij
Casterman
Verschijningsdatum

Een nieuw one-shot van Bastien Vivès over een striptekenaar, gebaseerd op Vivès' eigen relatie met de stripwereld en met kunst in het algemeen.

"Denis Choupin, de bekende striptekenaar van de serie Operatie Hitler, arriveert in Angoulême voor het jaarlijkse Internationaal Stripfestival. Aanvankelijk lijkt deze editie voor hem op alle voorgaande: de ene signeersessie na de andere, een snelle hap tussendoor en oude vrienden die hij in het voorbijgaan gedag zegt. Tot hij Vanessa ontmoet, de vrouw van een stripverzamelaar. Tijdens de korte periode van het festival zal deze ontmoeting hun levens op zijn kop zetten."

Onlangs verscheen enkel in het Frans ook Vivès derde erotische strip Burne Out. Vivès bereidt nu voor uitgeverij Casterman de Franse erotische collectie Carré Blanc voor waarvan de eerste albums in maart 2023 worden verwacht. De strips worden gemaakt door diverse auteurs. Zelf maakt Vivès er een album voor in samenwerking met zijn vader die het zal tekenen op een hyperrealistische manier à la Richard Corben. Er zou ook een tweede Corto Maltese van Vivès gepland zijn. Zijn eerste werd niet vertaald.

Reeks
Laatste Weekend van Januari
Pagina's
184
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 24,95