Het Koninkrijk (2): De Twee Prinsessen

Tekenaar(s)
Benoît Feroumont
Scenarist(en)
Benoît Feroumont
Uitgeverij
Arcadia
Verschijningsdatum

"Uiteraard was het goed leven in het koninkrijk! Dat kleine rustige landje, vergeten door zijn machtige buren en hun nooit aflatende oorlogen. Dat kleine stukje grond waar sinds jaar en dag vrede heerste... tot op de dag dat een roekeloze daad van prinses Cécile het koninkrijk in rep en roer zette en oude wonden deed openrijten.

Wie is de gevangene die opgeborgen zit in een donkere cel in de koude kelders van het kasteel? Welke last tornt koning Serge al jarenlang met zich mee? Zal het de ietwat naïeve, maar moedige smid François eindelijk lukken de bevallige Anne aan de haak te slaan... en zijn de praatgrage, maar betweterige vogeltjes deze keer écht een vogel voor de kat? Allemaal vragen die een antwoord vinden in De Twee Prinsessen, het tweede deel uit de komische reeks Het Koninkrijk.

De man die instaat voor al dit lekkers, is de in Brussel wonende striptekenaar Benoît Feroumont. Hij tekende eerder al voor het Vrije Vlucht-one-shot Ivan/Ivanka en het Robbedoes-verhaal Kwabbernoot Gaat Trouwen. Naast zijn activiteiten als striptekenaar, verleent Feroumont regelmatig zijn medewerking aan animatiefilms, waaronder De Romeinse Lusthof, de verfilming van het gelijknamige Asterix-album."

Reeks
Het Koninkrijk
Deel
Arcadia Archief 60
Collectie
Arcadia Archief
Pagina's
52
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
avontuur
humor
Extra
compleet verhaal
Prijs
hardcover (500 gesigneerde exemplaren)
€ 24,95
luxe met 2 gesigneerde prenten in doos (50 gesigneerde exemplaren)
€ 48,00