Fantastic Four: Full Circle

Tekenaar(s)
Alex Ross
Scenarist(en)
Alex Ross
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Alex Ross is waarschijnlijk een van de meest getalenteerde comictekenaars. Hij tekent zijn pagina's niet, hij schildert ze! Dark Dragon Books gaf — terecht — al behoorlijk wat albums uit met zijn werk waaronder de zes delen van DC Icons en de minireeksen Marvels en Kingdom Come. Fantastic Four: Full Circle is de nieuwste vertaling.

"Het is een regenachtige nacht in Manhattan en geen schepsel roert zich behalve... Ben Grimm. Wanneer er plotseling een indringer in het Baxter-gebouw verschijnt, worden de Fantastic Four omringd door een zwerm binnendringende parasieten. Deze aaswezens bestaande uit negatieve energie komen naar de aarde met behulp van een menselijke gastheer. Maar met welk doel? En wie zit er achter deze eeuwige invasie? De Fantastic Four hebben geen andere keuze dan naar de Negative Zone te reizen, een buitenaards universum dat volledig bestaat uit antimaterie, waarbij ze niet alleen hun eigen leven riskeren, maar ook het lot van de kosmos!

Met gedurfde, levendige kleuren en zijn kenmerkende visuele verhalen, neemt Alex Ross het topteam van superhelden van Marvel mee naar plaatsen die alleen hij kan illustreren."

Reeks
Fantastic Four
Pagina's
64
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
comic
superheld
Extra
compleet verhaal
Prijs
per covervariant
€ 10,95