De Spectaculairen 1: Het Cabaret der Schaduwen

Tekenaar(s)
Arnaud Poitevin
Scenarist(en)
Régis Hautière
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

De amusante 'superheldenreeks' De Spectaculairen vervoegt de catalogus van Silvester met de hardcover van deel 1, in april gevolgd door de softcoveruitvoering. Deel 2 en 3 zijn respectievelijk te verwachten in de zomer en dit najaar. De Franse reeks, die zich in het Parijs van 1910 afspeelt, telt inmiddels vijf delen.

Arnaud Poitevin is de tekenaar. Het wordt zijn eerste vertaling in het Nederlands. Scenarist Régis Hautière is bekender volk. Hij liet als een van de eerste scenaristen Romain Hugaulthoge toppen scheren met Boven de Wolken en De Laatste Vlucht. Hij is ook de huidige scenarist van Aquablue en de jeugdreeks De Oorlog van de Lulu's dat momenteel wordt verfilmd.

De inhoud van De Spectaculairen 1: Het Cabaret der Schaduwen luidt als volgt: "Krachtpatser, menselijke kanonskogel, messenwerper en weerwolf, de leden van het vrolijke gezelschap van het Cabaret der Schaduwen hebben allemaal een onmiskenbaar talent... voor trucage en illusie. Maar in een tijd waarin de Parijse elite enkel nog zweert bij films, zijn hun kunsten niet langer voldoende om de menigte te bekoren. Wanneer de onbeschrijfelijke professor Pipolet hen voorstelt om de wereld te redden, breekt voor hen het moment aan om werkelijk... spectaculair te zijn."

Reeks
De Spectaculairen
Deel
1
Pagina's
56
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
avontuur
drama
geschiedenis
humor
Extra
compleet verhaal
Prijs
softcover
€ 9,95
hardcover met A3-kunstdruk
€ 19,95