De Smurfen - Eerste Stripverhaaltjes om Zelf te Lezen 4: De Smurf die Alles Oneerlijk Vindt

Tekenaar(s)
Antonello Dalena
Scenarist(en)
Falzar
Thierry Culliford
Diane Drory
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Verschijningsdatum

Nieuwe reeks van De Smurfen voor jongere lezers. De tekeningen zijn van de Italiaanse tekenaar Antonello Dalena die korte verhalen voor Disney-strips maakte. Hij was actief in de tekenfilmsector en was een leerling van Alessandro Barbucci die aan hem tekeningen toevertrouwde van Monster Allergy.

"Alles is rustig in het Smurfendorp... Behalve één Smurf die nooit tevreden is! Hij wil zoveel dingen doen, maar de anderen zijn het niet altijd met hem eens. Dat vindt hij oneerlijk! Waarom kan hij zelf niet kiezen wat hij wil doen?! Om hem dat duidelijk te maken, bakken de Smurfen hem een serieuze poets... Een stripverhaal dat je doet begrijpen wat jaloezie is en dat je leert dat je je niet moet vergelijken met anderen. 

Gloednieuwe leesreeks voor beginnende lezers met een nieuwe, verfrissende tekenstijl. De korte stripverhalen zijn op maat van prille lezers geschreven, en handelen telkens over een bepaalde emotie: bang zijn in het donker, boos of verlegen zijn, jaloezie... Aan het einde van elk verhaal is er een kort educatief dossier dat dieper ingaat op de emotie uit het verhaal en dat is opgesteld door Diane Drory, psychologe gespecialiseerd in problemen bij jonge kinderen."

Reeks
De Smurfen - Eerste Stripverhaaltjes om Zelf te Lezen
Deel
4
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
humor
jeugd
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 9,99