De Smurfen - Eerste Stripverhaaltjes om Zelf te Lezen 3: De Smurf die alleen maar Taartjes Lust

Tekenaar(s)
Antonello Dalena
Scenarist(en)
Falzar
Thierry Culliford
Diane Drory
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Verschijningsdatum

Nieuwe reeks van De Smurfen voor jongere lezers. De tekeningen zijn van de Italiaanse tekenaar Antonello Dalena die korte verhalen voor Disney-strips maakte. Hij was actief in de tekenfilmsector en was een leerling van Alessandro Barbucci die aan hem tekeningen toevertrouwde van Monster Allergy.

"Wanneer het tijd is om aan tafel te gaan, heeft Smulsmurf geen honger... Dat hoeft niet te verbazen als blijkt dat hij al het hele dessert heeft opgegeten! Grote Smurf wil het hier niet bij laten en daarom krijgt Smulsmurf de opdracht om voor het hele dorp een dessert te maken! Maar dat is niet gemakkelijk, zeker wanneer Gargamel er zich ook mee gaat bemoeien... Een stripverhaal dat je leert om van alles te proeven en niet enkel van dessertjes. Het dossier achteraan in het boek geeft tips over goed en gezond eetgedrag.

Gloednieuwe leesreeks voor beginnende lezers met een nieuwe, verfrissende tekenstijl. De korte stripverhalen zijn op maat van prille lezers geschreven, en handelen telkens over een bepaalde emotie: bang zijn in het donker, boos of verlegen zijn, jaloezie... Aan het einde van elk verhaal is er een kort educatief dossier dat dieper ingaat op de emotie uit het verhaal en dat is opgesteld door Diane Drory, psychologe gespecialiseerd in problemen bij jonge kinderen."

Reeks
De Smurfen - Eerste Stripverhaaltjes om Zelf te Lezen
Deel
3
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
humor
jeugd
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 9,99