De Minimensjes integraal 11: 2000 - 2003

37. Bingo - 38. De Grote School - 39. De Mierkrabben - 40. Wedden?

Tekenaar(s)
Pierre Seron
Scenarist(en)
Pierre Seron
Uitgeverij
Saga Uitgaven
Verschijningsdatum

Dit is het voorlaatste deel van de integrale reeks. In het volgende, afsluitende deel 12 staan de vier laatste verhalen waarvan de laatste drie nooit in het Nederlands zijn verschenen (illegaal spul bestaat voor ons niet). Intussen geeft Saga Uitgaven ook Pierre Serons De Minivrouwtjes uit, waarvan nog één deel met niet eerder vertaalde verhalen moet volgen, terwijl het de rechten verwierf om van Centauren twee integrales met lijvige dossiers te maken.

Deze elfde integrale bundelt de verhalen BingoDe Grote SchoolDe Mierkrabben en Wedden? en dat zijn de reguliere delen 37 tot 40.

"Na veertig albums amuseert Pierre Seron zich nog steeds uitermate met zijn personages, die hij in 1967 creëerde en die pijlers van het weekblad Robbedoes zijn geworden. Als toegewijde stripmaker blijft hij gevarieerde, komische en avontuurlijke verhalen afleveren, soms gekleurd met meer persoonlijke thema’s, aangereikt met enige schroom – zoals Miss Peterselie – en zonder in te boeten aan energie en vindingrijkheid wat zijn handelsmerken zijn geworden."

Reeks
De Minimensjes
Deel
integraal 11
Pagina's
240
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
avontuur
drama
humor
Extra
deel 11 van twaalfdelige reeks met dossier
Prijs
€ 34,95