De Autoreportages van Margot: Modellen met Stijl

Tekenaar(s)
Frank Leclercq
Scenarist(en)
Olivier Marin
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Dit is een eerste buitenreeksalbum van De Autoreportages van MargotOlivier Marin verzorgt nog steeds het scenario. Voor de tekeningen staat Frank Leclercq (BigglesSimon HardyDossiers van de Tweede Wereldoorlog) hem bij.

In Modellen met Stijl gaan we terug naar het autosalon van Parijs in 1934. De autoproductie tussen de twee wereldoorlogen boomt en op het autosalon wordt de toekomstige Traction 22 gepresenteerd, maar het gaat constructeur Citroën niet voor de wind. Het nieuwe model krijgt te maken met talloze problemen. In de Quai de Javel (de vroegere weg en kade langs de Seine waar de Citroën-fabrieken tussen 1915 en 1974 gevestigd waren) is men op zoek naar een oplossing om het tij te keren. En wat als ze een modeshow organiseren om de wagen te promoten? En wat als de heel populaire Margot in een prototype zou rijden tijdens de show? Dit is in het kort de aanleiding tot een nieuw, historisch gesitueerd avontuur van Margot.

Voorlopig komt er geen nieuw deel in de hoofdreeks van De Autoreportages van Margot. Olivier Marin werkt namelijk eerstvolgend aan deel 2 van zijn eigen reeks Melany Road, een niet vertaalde thriller die in het Frans wordt uitgegeven door Original Watts. Daarna wacht nog een laatste deel van de trilogie. Pas daarna zal hij zich weer toeleggen op de hoofdreeks van Margot.

Reeks
De Autoreportages van Margot
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
actie
avontuur
detective
drama
humor
Extra
compleet verhaal
Prijs
met A3-kunstdruk
€ 19,95