De Adem van de Duivel

Tekenaar(s)
Ken Broeders
Scenarist(en)
Ken Broeders
Uitgeverij
Uitgeverij L
Verschijningsdatum

De korte samenvatting van dit nieuwste complete verhaal van Ken Broeders is geweldig. Het zijn niet meer dan deze korte zinnetjes: "Ziekte. Klimaatramp. Mens noch dier zijn veilig. Welkom in de achttiende eeuw." En dan is er nog de ontknoping van dit in de geschiedenis gesitueerde verhaal. De luxe-editie met linnen rug bevat een extra dossier van 16 pagina's en een op 300 exemplaren genummerde en gesigneerde ex libris.

Wat meer uitleg over het verhaal is het volgende: "De herberg van Madeleine wordt gevangen in een mysterieuze mist, die niet meer verdwijnt. De mist lijkt zelfs het hele land te hebben getroffen. Mensen worden ziek, dieren sterven en planten verwelken op het land. En toch is de mist niet het grootste gevaar waar Madeleine aan zal worden blootgesteld."

Ken Broeders publiceerde bij Uitgeverij L eerder de fantasyreeks Driftwereld dat inmiddels ook is opgepikt in het buitenland. Eerder maakte hij reeksen als Voorbij de Steen, Tyndall en het Romeinse epos Apostata. Voor hem is De Adem van de Duivel alweer oud nieuws, want hij werkt driftig aan een compleet ander, nieuw one-shot dat ook in Eppo zal voorgepubliceerd worden.  

Reeks
De Adem van de Duivel
Pagina's
64 (hardcover) • 80 (luxe)
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
drama
geschiedenis
Extra
compleet verhaal
Prijs
hardcover
€ 24,95
luxe met linnen kaft, extra dossier en gesigneerde ex libris (300 exemplaren)
€ 49,95