DC Icons (collector pack)

Superman: Vrede op Aarde - Batman: Oorlog tegen Misdaad - Wonder Woman: Geest van de Waarheid - Shazam!: Kracht van Hoop - JLA 1-2: Vrijheid & Gerechtigheid

Tekenaar(s)
Alex Ross
Scenarist(en)
Paul Dini
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

"DC Icons is gemaakt door het Eisner Award-winnende team van kunstenaar Alex Ross en schrijver Paul Dini! Deze klassieke werken voor alle leeftijden bevatten de iconische DC-personages in een uniek vertelformaat dat aspecten van zowel strips als prentenboeken combineert."

Overzicht van de zes albums in dit pakket, waaronder het tweeluik JLA.

Superman: "Met de feestdagen in aantocht wordt Superman zich pijnlijk bewust van de enorme kloof tussen arm en rijk. Maar goed voorbeeld doet volgen en dus begint hij aan zijn enorme klus: het oplossen van het wereldvoedselprobleem. Niet iedereen verwelkomt hem met open armen, maar zijn grootste geschenk aan de wereld is zijn boodschap van hoop... en vrede op aarde."

Batman: "Wanneer Batman een jongen tegenkomt wiens ouders voor zijn ogen zijn vermoord, doet hem dat denken aan zichzelf en het moment dat hij koos voor zijn eindeloze strijd tegen de misdaad. De jongen staat op een kruispunt in zijn leven en zijn blik blijft de duistere ridder achtervolgen. De misdaad grijpt om zich heen. Doet Batman wel genoeg?"

Wonder Woman: "Wonder Woman staat voor een raadsel. Ondanks haar boodschap van vrede en haar goede bedoelingen wordt ze toch niet overal met open armen ontvangen. Zelfs als ze een staatsgreep voorkomt of helpt bij een treinramp wordt ze eerder beoordeeld op haar uiterlijk dan op haar daden. Hoe kan de prinses van de Amazonen het vertrouwen winnen van de buitenwereld?"

Shazam!: "Van vulkaanuitbarsting tot bankoverval, Captain Marvel is er altijd. Voor zijn jonge alter ego Billy Batson blijft daardoor soms weinig tijd over. Maar wanneer Billy een brief krijgt met het verzoek of de Captain een bezoek kan brengen aan een kinderziekenhuis, staat hij misschien voor zijn moeilijkste opdracht ooit. Hoe brengt hij hoop op een plek vol wanhoop?"

JLA (deel 1+2): "Een buitenaards virus dreigt de aarde uit te roeien, tenzij de Justice League of America een remedie kan vinden en verdere infectie kan voorkomen. Als het nieuws naar buiten komt, raakt de wereld in paniek en breken rellen uit. Nu moeten de helden hun eigen angsten bedwingen en de landelijke hysterie de kop indrukken. Hoewel de JLA de Grote Drie (Superman, Batman en Wonder Woman) bevat, verschijnen hier ook minder bekende personages, zoals J’onn J’onzz, de Martian Manhunter, The Flash, Green Lantern en Aquaman. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar specifieke vaardigheden te gebruiken om de dreiging het hoofd te bieden."

Reeks
DC Icons
Pagina's
64
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
comic
superheld
Extra
complete verhalen
Prijs
pakket met sleeve
€ 65,95