Collectie Arleston: Terence Trolley 1-2 / De Sarcofaag der Zielen (collector pack)

Terence Trolley 1. Het Raam naar het Brein - 2. De Laatste Schakel / De Sarcofaag der Zielen

Tekenaar(s)
Patrick Boutin-Gagné
Scenarist(en)
Serge Le Tendre
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Het complete tweeluik Terence Trolley en het one-shot De Sarcofaag der Zielen zijn het werk van tekenaar Patrick Boutin-Gagné (De Orde van de Drakenridders) en scenarist Serge Le Tendre (Op Zoek naar de TijdvogelChinaman). In het Frans verschenen ze bij Drakoo, een label onder leiding van Christophe Arleston die er zelf ook verschillende minireeksen voor schrijft, maar deze twee dus niet.

Over Terence Trolley: "Multinational Panaklay heeft twaalf jaar geleden een onderzoekslaboratorium gefinancierd om de buitenzintuiglijke waarnemingen van zeer jonge kinderen te onderzoeken voordat hun fontanel, de 'opening naar de hersenen', sloot. Norton, een van de projectleiders, was verontwaardigd over de uitbuiting van deze kleintjes en heeft het laboratorium gesaboteerd voordat hij ontsnapte met twee van de meest veelbelovende kinderen. Tien jaar later heeft Panaklay het spoor van Norton teruggevonden. Norton roept de hulp in van zijn neef Terence Trolley. Niemand is zich ervan bewust dat de vreemde krachten van de kinderen aan het ontwaken zijn en dat ze alles op hun kop zullen zetten..."

Over De Sarcofaag der Zielen: "Shaalem, einde van de eeuw. Olivia, de jonge weduwe van Métis, wordt beschuldigd van hekserij. Ze vindt alleen redding door haar dochter, Mercy, toe te vertrouwen aan haar beste vriend, de eigenaar van een bordeel. Helaas is de vrouw van de plaatselijke rechter, mevrouw Ruth Taylor, tegen en neemt het kind onder haar hoede. Mercy wordt gemanipuleerd om een duivelse val voor haar moeder te zetten... Een val waar de bewoner van een vreemde sarcofaag al eeuwen op wacht: want dan kan hij weer tot leven komen!"

Reeks
Collectie Arleston
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
avontuur
fantasy
horror
thriller
Extra
complete verhalen
Prijs
pakket met sleeve
€ 32,95