Collectie Arleston: Furioso 1-2 / De Eed van Staal 1-2 (collector pack)

Furioso 1. Garalt Is Terug - 2. De Andere Wereld / De Eed van Staal 1. Een Valse Glorie - 2. De Val van de Krijgsheren

Tekenaar(s)
Laval NG
Elisa Ferrari
Scenarist(en)
Philippe Pelaez
Gwenaël Marcé
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Twee tweeluiken uit het fonds van Christophe Arlestons bestierde collectie voor het Franse uitgeverslabel Drakoo waarvan de meeste reeksen inmiddels bij Dark Dragon Books in vertaling verschijnen. 

Over Furioso door Laval NG en Philippe Pelaez: "Garalt is teruggekeerd uit de dood, opgewekt door zijn geliefde, de fee Alcyna. Hij werd ooit beschouwd als de beste ridder ter wereld. Maar hij werd gedood door Roland, de neef van de koning. Garalt wordt geholpen door Sybil, een jonge ruiter die zich in zijn dienst stelt. Samen proberen ze Bradamante terug te vinden want zij schonk Garalt ooit een zoon. Maar hij zal eerst langs ​​Morgane moeten komen die jaloers is op de liefde die haar zus Alcyna voor de ridder heeft. En langs Roland die tot waanzin is gedreven door zijn gedwarsboomde liefde."

De Eed van Staal, door Elisa Ferrari en Gwenaël Marcé: "Terwijl de volkeren van het Wijde Land nog maar net zijn bijgekomen van de burgeroorlog die hun land heeft verwoest, wordt midden in de stad Torrade een van de helden van die oorlog vermoord. De hulp van Estella Ascensal, een jonge reservist van de wacht, wordt ingeroepen om onderzoek te doen naar de moord. Ondertussen verlaat een voormalig soldaat van Torrade: Aelis Mendigal, de stad. Ze heeft van de autoriteiten opdracht gekregen om een klerk te vinden die is verdwenen aan de grens van de Onarch-gewesten. Langzaam wordt het verband tussen de twee intriges duidelijk, een verband dat de demonen van de recente burgeroorlog weer oprakelt."

Reeks
Collectie Arleston
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
fantasy
Extra
complete tweeluiken
Prijs
€ 43,95