Bob Morane 2: Gevangen in de Tijd

Tekenaar(s)
Paolo Grella
Scenarist(en)
Christophe Bec
Eric Corbeyran
Uitgeverij
Daedalus
Verschijningsdatum

Er zijn geen zekerheden meer. Na amper twee albums gooide Paolo Grella de handdoek in de ring voor de zoveelste herstart van de stripreeks Bob Morane. De jongste versie verschijnt in vertaling bij Daedalus. De Franstalige reeks wordt gepubliceerd bij Soleil. De scenaristen Christophe Bec en Eric Corbeyran hebben inmiddels een nieuwe tekenaar gevonden in de persoon van Ivan Rodriguez. Hij werkte al mee aan onder meer comicreeksen van Star Wars, Doctor Who en Vampirella.

Daar ging dus wat tijd over, maar Bec kondigde alvast deel 3 aan. Hij gaf er ook nog de volgende info bij: "Bob en Bill zijn binnenkort terug in een nieuw avontuur dat hen terugbrengt naar de tijd van de oorlogen tussen de Hettieten en de Egyptische legers van Ramses II. Dit is een album dat ik samen met Corbeyran heb mogen schrijven, net als de vorige twee."

Ook in deel 2 reizen Bob en Bill terug naar het verleden. "In hun controlekamer lokaliseren de observatoren van de Eon-sectie een vortex in het laat-krijt, 66 miljoen jaar geleden, in de buurt van de Golf van Mexico. Op hetzelfde moment ontdekt Bob Morane, in een crypte onder zijn huis, een vreemde tijdspiraal en een... kleine dinosaurus! Bob kan niet weerstaan aan de verleiding om de prehistorie in te duiken. Aan het hoofd van een expeditie gaat hij op zoek naar de oorsprong van deze mysterieuze fenomenen waarachter een nieuwe boosaardige vijand schuilgaat..."

Reeks
Bob Morane
Deel
2
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
avontuur
Extra
compleet verhaal
Prijs
softcover
€ 10,95
hardcover
€ 21,95
hardcover met genummerde en gesigneerde ex libris (120 exemplaren)
€ 21,95