Blake en Mortimer: Integrale Uitgave

1. Het Geheim van de Zwaardvis 1 - 2. Het Geheim van de Zwaardvis 2 - Het Geheim van de Zwaardvis 3 - 4. Het Geheim van de Grote Piramide 1 - 5. Het Geheim van de Grote Piramide 2 - 6. Het Gele Teken - 7. Het Raadsel van Atlantis - 8. S.O.S. Meteoren - 9. De Valstrik - 10. Het Halssnoer van de Koningin - 11. De 3 Formules van Prof. Satō 1 - 12. De 3 Formules van Prof. Satō 2

Tekenaar(s)
Edgar P. Jacobs
Scenarist(en)
Edgar P. Jacobs
Uitgeverij
Blake en Mortimer
Verschijningsdatum

Eind vorig jaar gaf Blake en Mortimer een integrale uitgave uit van alle twaalf Blake en Mortimer-albums van Edgar P. Jacobs in één enkele hardcover met linnen rug. Die was uitsluitend te bestellen via de webshop van Knack en De Zondag ter gelegenheid van de vijfenzeventigste verjaardag van de stripreeks. Daar zat toen ook een gratis ticket bij voor een expo die in het Belgisch Stripmuseum loopt. Nederlanders konden deze uitgave niet bestellen. De resterende oplage komt nu in distributie voor stripspeciaalzaken in Vlaanderen én Nederland tegen niet meer dan 85 euro. Elders wordt deze uitgave al maandenlang voor (te) veel geld aangeboden.

De uitvoering van 21 x 28 centimeter is wat kleiner dan de oorspronkelijke albums, maar nog goed leesbaar. Voorafgaand aan de verhalen zit een mooi en heel informatief achtergronddossier van 16 pagina's met een hoofdstuk over Jacobs en zijn stripreeks en een voorstelling van de personages Blake, Mortimer, Olrik, Septimus, Satō, Grossgrabenstein, Sharkey en Basam-Damdu.

Reeks
De Avonturen van Blake en Mortimer
Deel
Integrale Uitgave
Pagina's
746
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
avontuur
detective
sciencefiction
thriller
Extra
complete verhalen met dossier
Prijs
€ 85,00