Freddy Lombard integraal 1

0. Het Testament van Godfried van Bouillon - De Verzamelaars - 1. Het Olifantenkerkhof

Tekenaar(s)
Yves Chaland
Scenarist(en)
Yves Chaland
Uitgeverij
Sherpa
Verschijningsdatum
februari 2024

Na een eerdere sublieme uitgave van Yves Chalands detectivereeks Bob Fish en de spin-off De Jonge Albert in een gebundelde editie op groot formaat en de vertaling van Captivant door Chaland en Luc Cornillon geeft Sherpa de bekendste reeks van Chaland uit in gelijkaardige edities. In drie integrales zullen alle avonturen van Freddy Lombard verschijnen met herziene vertalingen en aanvullende dossiers, inclusief het nooit eerder vertaalde F-52 dat kort voor zijn overlijden in 1990 in het Frans verscheen. Deel 2 zal de avonturen De Komeet van Carthago en Vakantie in Boedapest bundelen. Deel 3 wordt F-52.

Chaland creëerde Freddy Lombard en zijn maatjes Dina en Sweep in 1981 voor de befaamde Budog-reeks van Paul Rijperman waarop het Nederlandse stripweekblad Eppo het in kleur publiceerde.

Deze eerste bundeling van de verhalen Het Testament van Godfried van Bouillon, De Verzamelaars en Het Olifantenkerkhof verschijnt in drie edities van elk 96 pagina's: de gewone hardcover (39,95 euro), luxe met linnen rug (85 euro, 99 exemplaren), ultra limited editie met extra prent (125 euro, 50 exemplaren).

Reeks
Freddy Lombard
Deel
integraal 1
Pagina's
96
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
avontuur
humor
Extra
complete verhalen met dossier, deel 1 van integrale reeks in drie delen
Prijs
hardcover
€ 39,95
luxe met linnen rug (99 exemplaren)
€ 85,00
ultra limited editie met extra prent (50 exemplaren)
€ 125,00