De Rochesters (6): Lily en de Lord

Tekenaar(s)
Philippe Wurm
Scenarist(en)
Jean Dufaux
Uitgeverij
Arcadia
Verschijningsdatum

Laatste deel van de reeks die tussen 2002 en 2004 bij Casterman (deel 1 en 2) en Dupuis (deel 3) verscheen, maar na drie delen in vertaling werd stopgezet. Arcadia nam vervolgens de vertaling over vanaf deel 4. Van tekenaar Philippe Wurm verscheen met De Doemdenker bij Daedalus een zeer goede biografie over Edgar P. Jacobs, de schepper van Blake en Mortimer waarvoor Wurm zelf ooit proefplaten heeft getekend. Dufaux raakte verder dan Wurm, want hij mocht effectief twee verhalen van de stripreeks schrijven. Wurm tekent nu een gelijkaardige biografie over Yves Chaland.

Over De Rochesters deel 6: "Genino heeft twee jaar in de gevangenis doorgebracht, piekerend over de wraak die hij zal voltrekken na zijn boetedoening. Wanneer het uur van zijn vrijlating slaat, beveelt hij zijn handlangers om Lilly, zijn ex, en Jack Lord op te sporen... Jack Lord, hij die het lef had om zijn Lilly te verleiden vlak voor Genino achter de tralies ging. In het bijzondere land van Hare Genadige Majesteit blijft wraak een gerecht dat het best koud wordt geserveerd...

In Lilly en de Lord, het zesde en afsluitende deel van de saga van de Rochesters, vertellen Jean Dufaux en zijn handlanger Philippe Wurm ons eindelijk meer over de redenen die Elza Rochester ertoe hebben aangezet om de heilige huwelijksbanden met haar Jack Lord te verbreken. Maar hoe paradoxaal het ook mag lijken, hoe langer Elza's lijst met grieven tegen Jack wordt, hoe meer ze hem lijkt te willen terugwinnen. Avontuur, onversneden suspense, een vleugje erotiek en een snuifje Britse flegmatiek... De Rochesters is en blijft een stripreeks om te koesteren!"

Reeks
De Rochesters
Deel
Arcadia Archief 73
Collectie
Arcadia Archief
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
thriller
Extra
laatste deel
Prijs
gesigneerde hardcover met linnen rug (450 exemplaren)
€ 26,95
gesigneerde luxe met linnen rug en 2 gesigneerde prenten in doos (50 exemplaren)
€ 55,00